Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська фрукти літо › Вермішель з чилі, броколі і манго
Вермішель з чилі, броколі і манго

Вермішель з чилі, броколі і манго

У той момент, коли необхідно швиденько щось приготувати, перше, про що ми згадуємо, це макаронні вироби. Цей продукт досить швидко готується і добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз знайомі макарони потрібно готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Вермішель з чілі, броколі і манго - якраз такий варіант. Вермішель досить нейтральна по своєму смаку, тому легко приймає аромат і смак інших продуктів, в даному випадку смак брокколі, манго, перцю чилі. Отже, трохи фантазії, і Ви, довіряючи власній інтуїції, приготували смачне, незвичайне блюдо.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Броколі — 225 г.
  2. 2. Яєчна локшина — 100 г,
  3. 3. Цибуля зелена — 4 шт.
  4. 4. Манго зелене — 1 шт.
  5. 5. Перець червоний чилі — 1 шт.
  6. 6. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  7. 7. Кінза — 1 ст. л.
  8. 8. Олія кунжутна — 1 ч. л.
  9. 9. Cіль — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Закип'ятити воду в каструлі і в киплячу воду закинути локшину, зняти каструлю з вогню. Перемішати і залишити хвилин на 5-7. Потім злити воду і промити локшину.

  2. Броколі обсмажити на сковороді в рослинній олії. Обсмажувати близько 3-5 хвилин, щоб броколі стала м'якою.

  3. Зелену цибулю дрібно нарізати.

  4. Манго промити, зняти з нього шкірку і нарізати часточками.

  5. Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати.

  6. У сковороду, де смажитися броколі додати цибулю і обсмажити її кілька хвилин.

  7. Потім додати в сковороду манго і локшину, перемішати.

  8. Після чого додати туди ж нарізаний чилі, за смаком посолити і поперчити і смажити ще 2-3 хвилини.

  9. Додати дрібно нарізану кінзу, побризкати кунжутною олією і подавати гарячою.