Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська вечірка вечеря › Варення-желе з яблук
Варення-желе з яблук

Варення-желе з яблук

Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яблука — 1 кг.
  2. 2. Цукор — 1 кг.
  3. 3. Сік лимонний — 500 мл.
  4. 4. Вода — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.

  2. Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.

  3. Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.

  4. Варити яблука з цукром до загусання.