![Суп із сочевицею і копченою куркою](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.f60459deafb1a66e4ca2c7a034373ea0.350x350.jpeg)
Суп із сочевицею і копченою куркою
- 1. Курячі гомілки — 2 шт.
- 2. Копчена куряча грудинка — 750 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Сочевиця — 150 г.
- 5. Цибуля-порей — 150 г.
- 6. Морква — 150 г.
- 7. Кінза — 1 пучок
- 8. Часник — 2 зубчика
- 9. Вершкове масло — 30 г.
- 10. Лавровий лист — 1 шт.
- 11. Карі — 2 ч. л.
- 12. Кмин мелений — 0,5 ч. л.
- 13. Перець чорний горошком — 5 зерен.
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
- 15. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.
Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.
Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.
Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.
Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.
Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.
Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.
При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.