Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська фрукти літо › Шоколадний пиріг "Valentin"
Шоколадний пиріг "Valentin"

Шоколадний пиріг "Valentin"

Тісто для запропонованого пирога "Valentin" бісквітне. Врахуйте, що таке тісто потрібно замішувати швиденько, не зволікаючи, і випікати відразу ж. Пориста структура цього виду тіста і виходить завдяки насиченню бульбашками повітря, що трапляється при швидкому збиванні цукрово-яєчної суміші. До речі, вона повинна збільшити свій об'єм приблизно в 2,5-3 рази. Ставлячи форму з приготованим тістом у духовку, не струшуйте її, і перші 10-15 хвилин бажано не заглядати в духовку. Незважаючи на те, що рецепт цього бісквіта простий (без відділення білків від жовтків і т.д.), якщо Ви врахуєте всі особливості бісквітного тіста, пиріг у Вас вийде легким, пишним і пористим, а какао-порошок зробить його шоколадним.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 120 г.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Яйця — 180 г.
  4. 4. Какао-порошок — 15 г.
  5. 5. Олія соняшникова — 20 г.
  6. 6. Гранат — 240 г.
  7. 7. Шоколад — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 180°C градусів.

  2. Висипати цукор і яйця в одну миску. Збити міксером до піни.

  3. Додати борошно, какао, масло і продовжити збивати.

  4. Вистелити папером форму для випічки і влити тісто.

  5. Поставити в розігріту духовку і випікати 30 хвилин.

  6. Розтопити шоколад на паровій бані. Прикрасити пиріг шоколадом і гранатом.