Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита весна › Соус Шорон
Соус Шорон

Соус Шорон

Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Яєчний жовток — 3 шт.
  2. 2. Лимонний сік — 1 ст. л.
  3. 3. М'якоть помідора — 3 ст. л.
  4. 4. Вершкове масло — 250 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.

  2. Поступово додати до жовтків вершкове масло.

  3. Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.