Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви риба › Лососеві котлети
Лососеві котлети

Лососеві котлети

Всіма улюблені рибні котлетки, як правило, готують з філе білої морської риби (у ній менша кількість кісток), такої як хек, камбала, минтай, палтус, тріска. А як Ви дивитеся на те, щоб змінити усталені стереотипи і трошки поекспериментувати? Пропонуємо Вашій увазі дивовижний рецепт лососевих котлет. Так-так, котлетки готуються з делікатесної червоної риби. Прекрасна альтернатива звичайним рибним котлетам. Смачне і поживне м'ясо лососевих має чудовий смак, тому котлетки виходять неймовірно соковитими, м'якими і ароматними. При чому Ви повинні розуміти, що до сімейства лососевих відноситься величезний різновид дуже смачної риби. Експериментуйте на здоров'я.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лосось — 300 г
  2. 2. Куряче яйце — 0,5 шт.
  3. 3. Перець чорний мелений — 2 г
  4. 4. Цибуля — 0,5 шт.
  5. 5. Сухарі панірувальні — 0,5 ст.
  6. 6. Рослинна олія — 30 мл
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У риби видалити шкіру і кістки, порубати в фарш (краще вручну, щоб залишалися шматочки риби). Дрібно нарізану цибулю помістити в жаростійкий контейнер і нагріти в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин при 600 Вт

  2. Вручну замісити фарш із зазначених інгредієнтів, сформувати котлети.

  3. Нагріти олію в сковороді і обсмажити котлети, до золотистого кольору з обох сторін, після – протушкувати протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні в закритій сковороді.