Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь салати птиця обід › Салат із кукурудзою і печерицями
Салат із кукурудзою і печерицями

Салат із кукурудзою і печерицями

Будь-яке святкове застілля не обходиться без салатів. І яких тільки шедеврів там не побачиш. Так от цей салат ідеальний і для застілля, але далеко не зайвим він буде і на рядовому сімейному обіді або вечері і зробить їх трохи святковішими. Замість курячого філе цілком можна використати індичку або яловичину - залежно від ваших переваг. А варена кукурудза з грибочками вже давно стали смачними і улюбленими доповненнями на домашній кухні винахідливої господині. Салат відрізняється високою калорійністю, тому рекомендуємо не класти в нього багато майонезу. Краще добре приправте його - це надасть смаку пікантності.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряче філе — 300 г
  2. 2. Консервована кукурудза — 1 банка
  3. 3. Печериці — 300 г
  4. 4. Цибуля — 100 г
  5. 5. Морква — 150 г
  6. 6. Яйця — 2 шт
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Майонез — за смаком
  9. 9. Рослинна олія — 3 ст.л
  10. 10. Мелений чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити до готовності (близько 20 хвилин після закипання).

  2. Яйця відварити круто.

  3. Дрібно порізати цибулю.

  4. Моркву натерти на середній терці.

  5. Гриби очистити і нарізати кубиками.

  6. У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому цибулю до м'якості.

  7. Потім додати моркву і злегка обсмажити.

  8. Потім додати гриби і смажити до тих пір, поки з них не випарується вся рідина - це займе близько 10 хвилин. Потім все остудити.

  9. Куряче філе дрібно нарізати. Яйця натерти на середній терці.

  10. З'єднати куряче філе і яйця. Потім додати цибулю, моркву і гриби (діставати шумівкою, щоб стік зайвий жир).

  11. З кукурудзи злити воду. З'єднати кукурудзу з іншими інгредієнтами салату.

  12. Посолити і поперчити салат за смаком і заправити майонезом. Добре перемішати і подавати.