Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська риба › Салат з пастою і рибою
Салат з пастою і рибою

Салат з пастою і рибою

Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Макарони — 50 г.
  2. 2. Риба копчена (наприклад, лосось) — 80 г.
  3. 3. Яблука — 1 шт.
  4. 4. Стебло селери — 1 шт.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  6. 6. Майонез — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.

  2. Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.