Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Рублене тісто
Рублене тісто

Рублене тісто

Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!

Кількість порцій 1
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Вершкове масло — 100 г.
  3. 3. Вода — 3 ст. л.
  4. 4. Сіль — 0, 25 ч. л.
  5. 5. Цукор (для солодкого тіста) — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..

  2. Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.

  3. Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.

  4. Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.