Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита весна › Пельмені з капустою
Пельмені з капустою

Пельмені з капустою

Деякі вважають, що пельмені є споконвічно російською стравою. За однією з версій пельмені потрапили до Росії завдяки фіно-угорським племенам. Стародавні пермяки стали називати нову страву "пельнянь", що перекладається як "тістяне вухо". За іншою версією пельмені зародилися саме в Сибіру. А слово "пельмень" позначає сповивати м'ясо. У Сибіру ж і зародилися, найцікавіші традиції приготування і поїдання пельменів. Це пов'язано з тим, що для місцевих жителів, що мешкають в умовах суворого холодного клімату, пельмені виявилися ідеальною стравою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати вегетаріанські пельмені - пельмені з капустою. Вони стануть прекрасною стравою в період християнського посту.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Борошно — 180 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Капуста білокачанна — 120 г.
  4. 4. Олія — 30 г.
  5. 5. Кріп — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно просіяти борошно, додати сіль та замісити на воді (130 г.) круте тісто. Потім розкачати тісто в пласт товщиною 2 мм., вирізати тонкою склянкою кружечки.

  2. Після цього капусту нарізати тонкою соломкою та злегка обсмажити на олії. Додати трохи води, посолити та тушкувати до готовності.

  3. На кожен кружечок покласти капустяний фарш, защіпитии краї та сформувати пельмені. Варити пельмені в киплячій підсоленій воді 5 хвилин з того моменту, коли вони спливуть. Подавати із зеленню.