Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська весна › Равіолі з овочами і сиром
Равіолі з овочами і сиром

Равіолі з овочами і сиром

Равіолі - італійські вироби з тонко розкатаного прісного тіста з найрізноманітнішими начинками. Слово «равіолі» походить від італійського дієслова «обернути». В якості начинки можуть бути м'ясо, морепродукти, вершковий сир або овочі. Равіолі ліплять у формі квадратних подушечок, у вигляді півмісяців, маленьких трикутників і кружечків. Равіолі не готують про запас, їх необхідно їсти відразу після того, як приготували. Відмінною рисою італійської кухні можна назвати свіжість, тому і для приготування равіолі використовуються найсвіжіші продукти, які потрібно швидше з'їсти. Готові равіолі зазвичай подають з різними соусами.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Яйце куряче — 5 шт.
  3. 3. Перець болгарський — 2 шт.
  4. 4. Коріння петрушки — 1 шт.
  5. 5. Морква — 1 шт.
  6. 6. Цукіні — 1 шт.
  7. 7. Сир бринза — 300 г.
  8. 8. Сир твердий — 4 ст. л.
  9. 9. Базилік — 0,5 пучка
  10. 10. Горіх мускатний — 0,25 ч. л.
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці борошно, вбити 4 яйця, замісити тісто, скачати в кулю, накрити миску з тістом рушником, залишити на 30 хвилин.

  2. Овочі нарізати подрібнити кубиком, обсмажити в олії на розігрітій сковороді, після чого зменшити вогонь і тушкувати до готовності при закритій кришці. Після, остудити овочеву суміш.

  3. Базилік промити під холодною водою, залишити кілька листочків, решту посікти.

  4. У миску покласти бринзу, розім'яти виделкою, вбити один курячий жовток, додати тертий твердий сир, посолити, додати мускатний горіх. Додати в суміш подрібнений базилік і суміш овочів зі сковороди.

  5. Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кола з тіста, на третину кіл викласти листя базиліка, які були заздалегідь відкладені, накрити зверху базилік одним колом, розкачати трохи, змастити зверху топленим вершковим маслом, накрити зверху ще одним шаром тіста, викласти начинку і защипнути краї равіолі. Відварити всі равіолі в підсоленій воді до готовності.