Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній європейська › Плетені «Котлетки»
Плетені «Котлетки»

Плетені «Котлетки»

Готуються плетені котлети дуже швидко і просто. Приготувати плетену котлету можна з будь-якого виду риби або м'яса, з соковитою свинини або дієтичної курячої грудки. Шматочки свинини і курячої грудки переплітають між собою, а кінці заколюють зубочистками. А можна за принципом плетіння килимків, сплести в шаховому порядку куряче м'ясо і свинину, кінці підвернути під котлетку. Виходить дуже смачно і оригінально. Плетені котлети також можна зверху змастити майонезом або збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці до готовності. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Свинина (філе) — 300 г.
  2. 2. Куряче філе — 300 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Чорний мелений перець — за смаком
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе свинини і курки попластувати і трохи відбити.

  2. Потім кожен шматочок м'яса нарізати смужками, шириною приблизно 1,5-2 см.

  3. Після чого переплести між собою шматочки курки та свинини, а кінці заколоти зубочистками.

  4. Котлетки за смаком посолити і поперчити, а потім обсмажити на розпеченій сковороді на соняшниковій олії з кожного боку, приблизно по 3 хвилини.