Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь сніданок весна › Паштет із авокадо для бутербродів
Паштет із авокадо для бутербродів

Паштет із авокадо для бутербродів

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Авокадо — 1 шт.
  2. 2. Перець чорний мелений — за смаком
  3. 3. Сік лимонний — 1 ч. л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Олія оливкова — 1 ст. л.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  7. 7. Хліб білий — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.

  2. Авокадо натерти на тертці.

  3. Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.