Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній овочі осінь › Овочі по-керальски
Овочі по-керальски

Овочі по-керальски

Кухня Керали (індійська кухня) відображає культурне життя і традиції місцевих жителів, які населяють цей штат. Складена з вегетаріанських і невегетаріанское страв, керальская кухня змінюється від регіону до регіону. Основними інгредієнтами є кокос, тропічні фрукти, овочі, дав (бобові), різні крупи і морепродукти. Овочі по-керальскі - рецепт одного з безлічі вегетаріанських страв Керали. Всілякі трави та спеції, такі як листя каррі, кінза, м'ята, кардамон, гвоздика, кориця, чилі і імбир додають неповторний аромат керальскій їжі. Приготувати овочі по-керальскі можна і в мультиварці. Подають страву, прикрасивши гілочками петрушки.

Кількість порцій 5
Час приготування 55 хв

  1. 1. Баклажани — 1 шт.
  2. 2. Цукіні — 200 г.
  3. 3. Картопля — 450 г.
  4. 4. Стручкова квасоля — 100 г.
  5. 5. Помідори — 450 г.
  6. 6. Зелена цибуля — 1 пучек
  7. 7. Овочевий бульйон — 200 мл.
  8. 8. Вершкове масло — 50 г.
  9. 9. Часник — 2 зубчики
  10. 10. Коріандр — 2 ст. л.
  11. 11. Куркума — 2 ч. л.
  12. 12. Чилі — 2 ч. л.
  13. 13. Петрушка — за смаком
  14. 14. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.

  2. Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.

  3. Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.

  4. Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.

  5. Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.