Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь японська весна › Печінка теріякі
Печінка теріякі

Печінка теріякі

Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Печінка яловича — 450 г.
  2. 2. Борошно — 70 г.
  3. 3. Соєвий соус — 80 мл.
  4. 4. Вода — 80 мл.
  5. 5. Цукор — 25 г.
  6. 6. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
  8. 8. Часникова сіль — за смаком
  9. 9. Рис — 450 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.

  2. Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.

  3. Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.

  4. В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.