Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь холодильник європейська сніданок › Лимонний кисломолочний сир
Лимонний кисломолочний сир

Лимонний кисломолочний сир

Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйце куряче — 3 шт.
  2. 2. Лимони — 3 шт.
  3. 3. Масло вершкове — 125 г.
  4. 4. Цукор — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.

  2. Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.

  3. Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.