Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь перші страви весна › Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою
Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою

Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою

Бракує яскравих фарб? Скучили за літом? Пропонуємо розфарбувати своє життя яскравими фарбами, приготувавши ароматний літній пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою за нашим рецептом. Ситний і поживний, наш супчик буде в нагоді, якщо ви дотримуєтеся дієти або постите, так як містить всі необхідні вітаміни, макро- і мікроелементи. Незвичайний смак і легкий наліт вишуканості нашій страві додає незвичне поєднання самих звичайних продуктів - буряка, цибулі та моркви, приправлених апельсиновою цедрою. І останній акорд - пару листочків м'яти, яка надає супу характерного пікантного запаху з холодком. Легко, смачно, просто і корисно. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Буряк — 2 шт.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Цедра апельсина — 1 шт.
  5. 5. Листя м'яти — для прикраси
  6. 6. Олія соняшникова — 2 ст. л.
  7. 7. Вода — 2 л.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю почистити, порізати півкільцями. Моркву і буряк очистити і дрібно нарізати.

  2. У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю. Додати моркву і буряк, смажити ще 3-4 хвилини. Залити гарячою водою і варити 30 хвилин. Посолити.

  3. Потім все відправити у блендер і перетворити в пюре.

  4. Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати в готовий суп. Прикрасити листочками м'яти.