Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита яблука весна › Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею
Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею

Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею

Як швидко і легко приготувати відмінну закуску, яка буде доречною до будь-якого приводу? Ми вам у цьому із радістю допоможемо. Звичайно, подібних рецептів існує чимало, але не кожен з них такий поживний, та в той же час не калорійний. Якщо врахувати, що курячу грудку, та й взагалі будь-яке м'ясо курки можна їсти навіть на вечерю, то можете вважати, що швидка вечеря вже красується на вашому столі. Ви можете швидко приготувати цю страву за 20 хвилин і нагодувати всю сім'ю. Це вийде дуже смачно, соковито, і не позначиться на вашій фігурі. Яблука надають страві особливий кислуватий смак, якого не досягнеш з будь-яким іншим інгредієнтом.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Грудинка куряча — 250 г.
  2. 2. Яблука — 2 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Часник — 2 шт.
  5. 5. Приправи — за смаком
  6. 6. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти курячу грудинку з обох сторін приправами. Обсмажити на олії на сковороді.

  2. Яблука помити, нарізати на шматочки, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.

  3. Готову курку викласти зі сковороди, перекласти на тарілку.

  4. На сковороду викласти яблука, часник і цибулю. Висипати цукор, обсмажувати 5 хвилин на середньому вогні.

  5. Готову яблучну суміш викласти на тарілку до курки.