Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська другі страви › Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен
Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен

Куряче філе, фаршироване начинкою Дюксель, та Гратен

Кращі рецепти від "МастерШеф"

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курка ціла — 1 шт.
  2. 2. Картопля — 10 шт.
  3. 3. Цибуля шалот — 1 шт.
  4. 4. Часник — за смаком
  5. 5. Вершки — 200 мл.
  6. 6. Сир — 200 г.
  7. 7. Масло вершкове — за смаком
  8. 8. Гриби — 500 г.
  9. 9. Петрушка — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вмикаємо духовку. Очищуємо картоплю, цибулю та часник.

  2. Шинкуємо кружечками картоплю на терці та залишаємо у мисці з водою.

  3. Готуємо вершковий соус для гранету. Обсмажуємо часник. Додаємо лавровий лист, вершки та доводимо до кипіння. Приправляємо спеціями. Натираємо сир для гратену.

  4. Змазуємо маслом форму для запікання і викладаємо картоплю. Заливаємо соусом та ставимо у духовку.

  5. Розбираємо курку. Очищене філе супрем обмотуємо харчовою плівкою та залишаємо на столі.

  6. Грибний соус Дюксель. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю-шалот та гриби, додаємо петрушку, спеції.

  7. Фаршируємо начинкою Дюксель куряче філе.

  8. Достаємо гратен з духовки, посипаємо тертим сиропом і відправляємо назад запікатися.Паралельно обсмажуємо  філе до яскравої скоринки і також відправляємо у духовку.

  9. Готуємо соус Бешамель.

  10. Дістаємо з духовки куряче філе та гратен.

  11. На фото можете бачити варіант подачі.