Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь шоколад весна › Крем із шоколаду і вершків
Крем із шоколаду і вершків

Крем із шоколаду і вершків

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування не менш приголомшливого крему з шоколаду і вершків. Такий шоколадний вершковий крем можна використовувати в якості перемазки коржів торту, тістечок, для наповнення трубочок. Його також можна успішно використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки або ягоди. Як ви встигли помітити, в даному рецепті присутнього цукру дуже мало, тому крем виходить зі смаком насиченого шоколаду. Але в принципі, якщо ви великі ласуни, то цукру можна додати і трохи більше. Приготуйте такий крем про запас, і кожен день у вас буде новий десерт.

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Цукор — 1 ч. л.
  2. 2. Вершки — 450 мл.
  3. 3. Шоколад гіркий — 100 г.
  4. 4. Жовток яєчний — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлі нагріти вершки з цукром на водяній бані, змішувати до розчинення цукру. Додати шоколад, змішувати до повного розчинення. Зняти з вогню.

  2. Збити яєчні жовтки, влити їх в шоколадну масу. Перемішати.

  3. Розігріти духовку до 170°С, викласти масу у форму для випікання, заповнюючи не до країв. Поставити форму на деко, налити воду в деко, поставити в духовку на 20 хвилин. Готовий крем охолодити протягом 2 годин.