Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська перші страви весна › Італійський суп зі шпинатом
Італійський суп зі шпинатом

Італійський суп зі шпинатом

Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Базилік — 1 пучок
  2. 2. Часник — 2 зубчика
  3. 3. Шпинат — 200 г.
  4. 4. Сир — 40 г.
  5. 5. Зелена цибуля — 1 стебло
  6. 6. Кабачок — 1 шт.
  7. 7. Овочевий бульйон — 1 л.
  8. 8. Локшина — 200 г.
  9. 9. Кедрові горіхи — 50 г.
  10. 10. Оливкова олія — 70 мл.
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.

  2. Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.

  3. Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.

  4. Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.