Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь фритюрниця сніданок осінь › Італійські пончики
Італійські пончики

Італійські пончики

Для любителів дріжджового тіста представляємо рецепт італійських пончиків. Десерт порадує вас відмінним смаком. Такі пончики краще їсти з ранку. Вони стануть повноцінним сніданком для вас і ваших близьких. Вони наповнять вас з самого початку дня енергією і додадуть життєвого тонусу вашому організму. Пончики дуже поживні, але завдяки тому, що ви будете їх їсти з ранку ви зможете залишатися в гарній формі, не набираючи зайвої ваги. Так як у вас попереду цілий день для того, щоб витратити всі калорії. До того ж, навіть якщо ви з'їсте парочку ввечері на десерт нічого страшного не станеться, всупереч всім страшним міфам про пончики, так як наші пончики будуть викладатися на рушник, який забере зайвий жир.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Вода — 200 мл.
  2. 2. Цукор — 10 г.
  3. 3. Дріжджі сухі — 10 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 300 г.
  5. 5. Сіль — 5 г.
  6. 6. Пудра цукрова — за смаком
  7. 7. Рослинна олія — 400 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.

  2. У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.