![Гуляш по-італійськи](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.f3af2c096c9520c2d8bf4b0d9a64bbfc.350x350.jpeg)
Гуляш по-італійськи
Гуляш - це м'ясо тушковане шматочками. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Кращий гуляш готується з ниркової частини туші. Навіть якщо попалося не саме вдале м'ясо, воно вийде за цим рецептом дуже смачним. Для гарніру підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. Гуляш по-італійськи рекомендується подавати з полентою (кукурудзяною кашею). Ця страва володіє незвичайним смаком. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати. Прянощі та приправи додадуть гуляшу особливий смаковий букет.
- 1. Яловичина — 800 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 300 г.
- 3. Паприка — 1 ч. л.
- 4. Кумин мелений — 0,5 ч. л.
- 5. Лавровий лист — 2 шт.
- 6. Лимони — 1 шт.
- 7. Часник — 2 шт.
- 8. Помідори консервовані — 200 г.
- 9. Масло вершкове — 40 г.
- 10. Оцет — 1 ст. л.
- 11. Сіль — 1 ч. л.
- 12. Бльйон м'ясний — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.
У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.
Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.