Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній цукор весна › Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом
Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом

Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом

Пудинг цілком справедливо асоціюється у нас з англійською кухнею, так як це традиційний класичний англійський десерт. У англійців пудинг - дуже поширене блюдо, приємний солодкий післясмак після обіду або вечері. У наш час рецептура пудингу істотно розширилася. Він може бути і солодким, а може бути і несолодким. Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом - дуже смачний, ароматний, що пробуджує масу енергії рецепт. Завдяки смаку лимона пудинг виходить в міру солодким, легким і освіжаючим. Його можна подавати гарячим або холодним, за бажанням.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 125 г.
  2. 2. Цукор — 185 г.
  3. 3. Сухарі — 125 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Лимони — 2 шт.
  6. 6. Розпушувач — 3 г.
  7. 7. Яблука — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло має настоятися при кімнатній температурі, щоб бути досить м'яким. Змішати в мисці вершкове масло і цукор.

  2. Збити окремо яєчні жовтки. Додати жовтки в суміш цукру та масла. Додати також сюди свіжі білі сухарі. Зняти цедру, вичавити лимонний сік, додати цедру із соком в загальну суміш. Всипати розпушувач.

  3. Змастити посуд маслом, вилити суміш у неї, варити на водяній бані протягом 40 хвилин. Збити в мисці яєчні білки, вмішати 60 г. цукру, додати в суміш нарізане маленькими кубиками яблуко, перемішати.

  4. При подачі вилити на тарілку яблучний соус, зверху викласти пудинг. При бажанні соус можна подати окремо.