Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка англійська › Англійський пастуший пиріг
Англійський пастуший пиріг

Англійський пастуший пиріг

Що за смакота, овочевий пиріг з особливостями англійської кухні, звичайно, це ж наш запропонований вам пастуший пиріг. Зрозуміло, що процес поїдання будь-якого пирога завжди приносить максимум задоволення, як від смаку страви, так і від можливості вдосталь насититись нею. В даному пирогові ми маємо поєднання різноманітних овочів у вигляді соковитої моркви, духмяного часнику та смачної смаженої цибулі, які вдало наповнять нашу страву букетом вітамінів та мінералів. А доповнення її ситною картоплею та дивовижно смачними грибами, надасть страві справді осіннього смаку. Картину нашого кулінарного шедевру завершить - фарш, що хоч і наповнить пиріг калоріями, проте більш легкі компоненти компенсують їх. Приготування пастушого пирога допоможе вам порадувати не лише всю сім'ю, а й підняти свій кулінарний рейтинг серед близьких.

Кількість порцій 2
Час приготування 75 хв

  1. 1. Картопля — 5-8 шт.
  2. 2. Гриби — 200-400 г.
  3. 3. Фарш говяжий — 500 г.
  4. 4. Твердий сир — 400 г.
  5. 5. Цибуля ріпчата — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Часник — 3 зубчики
  8. 8. Борошно — 0.5 ст.
  9. 9. Молоко — 1 ст.
  10. 10. Вершкове масло (для пюре) — 2-3 ст. л.
  11. 11. СІль — За смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити картоплю в підсоленій воді.

  2. На рослинній олії обсмажити моркву і часник. Додати гриби, тушкувати 5 хвилин. Додати фарш (з цибулею), тушкувати, поки фарш не перестане бути рожевим.

  3. На сухій сковороді обсмажити борошно, поки воно не змінить колір.

  4. Додати борошно до фаршу, перемішати, посолити, поперчити, тушкувати ще 5 хвилин.

  5. Приготувати картопляне пюре: додати склянку гарячого молока і вершкове масло. Потім натерти на тертці сир і додати в пюре половину тертого сиру.

  6. У форму викласти фарш. Другим шаром викласти картоплю з сиром. Посипати все тертим сиром.

  7. Випікати в духовці при температурі 180°C градусів близько 15-20 хвилин, або поки не зарум'яниться сир.