![Ананасово-манговий пиріг](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.ac3c20439f7913f8195551b0c39ab7b1.350x350.jpeg)
Ананасово-манговий пиріг
- 1. Масло вершкове — 2,5 ст. л.
- 2. Цукор — 2,5 ст. л.
- 3. Яйце куряче — 0,5 шт.
- 4. Борошно пшеничне — 3,5 ст. л.
- 5. Розпушувач — 0,5 ч. л.
- 6. Сіль — 3 г.
- 7. Молоко — 4 ст. л.
- 8. Цукор ванільний — 3 г.
- 9. Цукор тростинний — 2,5 ст. л.
- 10. Оцет винний червоний — 2 ч. л.
- 11. Ананас — 4,5 ст. л.
- 12. Манго — 100 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поставити каструлю на середній вогонь, додати в неї 30 г. вершкового масла, розтопити, додати тростинний цукор, влити оцет. Постійно змішувати суміш, до розчинення цукру.
Змастити форму для випікання маслом, вилити трохи суміші з каструлі на дно форми, зверху викласти нарізані кубиками манго і ананаси, зверху на фрукти вилити соус, що залишився.
Змішати борошно і розпушувач з сіллю, додати ванільний цукор. Окремо змішати 60 г. вершкового масла з цукром, збити суміш. Влити в цукрово-масляну суміш половину молока, а також додати половину борошняної суміші. Збивати міксером після кожного додавання. Потім повторити процедуру, додати другу половину молока і борошняної суміші.
Збити білок з 1 ст. л. цукру, додати в тісто. Замісити тісто, викласти на фрукти у формі.
Випікати пиріг 20-23 хвилини, в духовці при температурі 180ºС, після духовки пиріг остудити, перевернути догори дном на велику тарілку, фрукти будуть зверху пирога.