![Запечена паста з цукіні і сиром](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.89981e70ec573c80e3d02cf08f1422b3.350x350.jpeg)
Запечена паста з цукіні і сиром
Цей рецепт для любителів пасти - смачної, ситної і поживної страви. Паста - це страва італійської кухні, що традиційно складається із двох основних компонентів: будь-якого макаронного виробу, виготовленого з твердих сортів пшениці, і соусу. Існує безліч варіантів її приготування. Особливість запропонованого варіанту в тому, що одним із інгредієнтів є кабачки цукіні. А головна особливість цієї страви: після традиційного відварювання пасти і з'єднання з іншими інгредієнтами її пропонується запекти в духовці. Сир - невід'ємна частина будь-якої пасти. У цьому рецепті пропонується використовувати три види сиру, але, звичайно ж, можливі інші варіанти, і вибір залишається за Вами.
- 1. Паста — 200 г.
- 2. Масло вершкове — 40 г.
- 3. Цибуля зелена — 4 стеблі
- 4. Цукіні — 400 г.
- 5. Яйце куряче — 4 шт.
- 6. Вершки — 125 мл.
- 7. Сир рікота — 100 г.
- 8. Сир моцарела — 100 г.
- 9. Сир пармезан — 75 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.
Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.
У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.
Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.
Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.