Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита осінь › Яблучні кільця фрі з корицею
Яблучні кільця фрі з корицею

Яблучні кільця фрі з корицею

Яблука - мабуть, найпопулярніший фрукт в нашій країні. Про його корисність можна говорити дуже довго. Постарайтеся зробити так, щоб яблука були присутні у Вашому раціоні якомога частіше. Найпростіший варіант - їсти сирі яблука. Але є варіанти цікавіше. Це соки, компоти, джеми, повидло, пироги з начинкою з яблук. А якщо ще згадати, що з яблук можна зробити сушку, їсти їх моченими або печеними. Ще один варіант використання яблук - яблучні кільця фрі з корицею. Дуже простий у приготуванні рецепт, що не вимагає багато часу. А результат - оригінальний, смачний десерт, яким можна порадувати своїх домашніх чи гостей.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 1 шт.
  2. 2. Молоко — 200 мл.
  3. 3. Вершкове масло — 25 г.
  4. 4. Борошно — 200 г.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Яблука — 3 шт.
  7. 7. Цукор — 50 г.
  8. 8. Кориця — 1 ст. л.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйце, молоко і вершкове масло в мисці. Змішати борошно з розпушувачем і додати до яєчно-молочної суміші. Добре розмішати.

  2. Видалити серцевину з яблук і нарізати їх кільцями по 5 мм. Змішати цукор і корицю.

  3. Розігріти олію в глибокій сковороді. Занурювати яблучні скибочки в тісто і обсмажувати їх в олії по 2 хвилини з кожного боку. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир і обваляти в цукрі з корицею.