Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита східна › Салат "Узбекистан"
Салат "Узбекистан"

Салат "Узбекистан"

Редька відома людям дуже давно. Разом з часником стародавні єгиптяни давали в достатку редьку робітником на будівництві пірамід, щоб вони були здоровими і працездатними. А в Стародавній Греції редьку підносили богу Аполлону, оскільки вважали її королевою овочів. В Азії, зокрема, в Узбекистані в тому числі, редьку досі вважають королевою овочів. Адже, редька має лікувальні властивості. Зокрема вона містить фітонциди, які допомагають нам впоратися з респіраторними захворюваннями. Редька входить до складу салату "Узбекистан". Рецепт даного салату підійде для сімейної вечері. Смак салату виходить незвичайний. У своєму поєднанні редька і яловичина дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак.

Кількість порцій 5
Час приготування 145 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Редька — 300 г.
  3. 3. Цибуля — 100 г.
  4. 4. Майонез — 4 ст. л.
  5. 5. Запашний перець горошком — 5 шт.
  6. 6. Лавровий лист — 2 шт.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яловичину відварити із запашним перцем і лавровим листом протягом 2 годин, до повної готовності м'яса. Посолити наприкінці варіння.

  2. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити на соняшнковій олії протягом 5-10 хвилин.

  3. Яловичину порізати дуже дрібними довгими брусочками.

  4. Редьку натерти на крупній терці.

  5. З'єднати всі інгредієнти. Посолити і заправити майонезом.