Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь італійська сир осінь › Пана-кота з горгонзолою
Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше. Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Молоко питне ультрапастеризоване 1,5% — 400мл
  2. 2. Вершки ультрапастеризовані 30% — 200мл
  3. 3. Желатин — 7г
  4. 4. Мед з різнотрав'я — 1ст.л.
  5. 5. Сир горгонзола — 70г
  6. 6. Мигдаль нарізаний бланшований — за смаком
  7. 7. М’ята — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замочуємо желатин у воді.

  2. У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.

  3. Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.

  4. Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!