Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий перші страви літо › Молочний суп чупе по-аргентинськи
Молочний суп чупе по-аргентинськи

Молочний суп чупе по-аргентинськи

Аргентинська кухня відрізняється значним впливом європейської кухні. Вона поєднує риси італійської та іспанської кухні і індіанських страв. Хоча вона має свої значні особливості. В аргентинській кухні немало екзотичних страв. Адже, це й не дивно. Аргентина країна далека і там є свої місцеві екзотичні продукти. Але є в Аргентині чимало страв із значним впливом європейської кухні, як ми вже й говорили вище. Сьогодні ми вам представляємо одну з них. Молочний суп чупе по-аргентинськи не має чіткої історії та дати виникнення. Ясно лише одне, такий заморський аргентинський суп готується зі звичних усіма нами інгредієнтів. Спробуйте приготувати його - вийде цікаво, смачно і поживно.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 1 ст. л.
  3. 3. Картопля — 6 шт.
  4. 4. Молоко — 1 л.
  5. 5. Кукурудза консервована — 200 г.
  6. 6. Сир твердий — 200 г.
  7. 7. Жовток яєчний — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.

  2. Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.

  3. По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.