![М'ясо тушковане по-арабськи](https://img2.zakaz.ua/upload.180c77e2faa98ef10b0538d654460b9f.350x350.jpg)
М'ясо тушковане по-арабськи
- 1. Яловичина — 600 г.
- 2. Жир — 30 г.
- 3. Помідори — 100 г.
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Часник — 1 шт.
- 6. Лимонна кислота — 4 г.
- 7. Зелень — пучок
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Підготувати основний інгредієнт - м'ясо. Нарізати на великі шматки, потім його посолити і поперчити. Насікти зелень і посипати нею м'ясо, а також додати лимонної кислоти (декілька крапель буде достатньо). У цьому маринаді настояти м'ясо близько 2 годин.
Наступним етапом буде пасерування помідорів. Їх слід помити, обдати окропом, надрізати і зняти шкірку. Далі нарізати їх часточками і помістити в сотейник з оливковою олією. До томатів помістити часточки часнику, дрібно нарізану цибулю і пасерувати. Додати мелений чорний перець, пару крапель лимонної кислоти і солі.
Коли м'ясо замаринується його слід обсмажити з жиром, а потім перекласти до овочів в сотейник. Далі разом з тушкованими овочами смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. При подачі посипати зеленню кожну порцію.