Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська осінь › Курка з горіхами в лаваші
Курка з горіхами в лаваші

Курка з горіхами в лаваші

Набридли бутерброди і давно застарілі канапе? Хочеться чогось новенького і цікавого? Страви з лавашу - це те, що так давно чекали. Легка закуска у вигляді рулету з начинкою запала в душу багатьом із нас простотою, апетитним смаком і масою цікавих ідей. Так-так, начинок до лавашу дуже багато, і тільки дай розгулятися фантазії, як з'являється новий і нехитрий рулетик. Лаваш можна вживати як звичайний хліб, ми ж готуватимемо з ніжною начинкою з курки і горіхами. Така страва гідна і святкового столу. Просто знахідка і для свята, і для трапези на природі, і просто для буденного обіду. Ми підібрали для вас найсмачніше і найфантастичніше. Спробуйте!

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Лаваш — 4 шт.
  2. 2. Цибуля — 4 шт.
  3. 3. Курка (філе) — 800 г.
  4. 4. Горіхи волоські — 3 ст. л.
  5. 5. Оцет (винний) — 100 мл.
  6. 6. Масло топлене вершкове — 1 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Прянощі — за смаком
  9. 9. Зелень — пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку вимити (підійде і філе), нарізати на шматки і обсмажити в топленому вершковому маслі 15 хвилин.

  2. Горіхи очищені порубати. Прянощі розтерти (корицю, імбир, кінзу, гвоздику). У посудині змішати горіхи з прянощами і 100 г. оцту. Додати суміш до курки і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.

  3. Цибулю очистити і нарізати кільцями. І відправити також до киплячої маси.

  4. Розкласти перепічки (лаваш) на столі. У середину покласти готове, м'ясо курки, яке охололо (шматочки) з горіхами. Згорнути лаваш у трубочку і розрізати навпіл. За бажанням можна додати свіжу зелень. Перед подачею можна 5 хвилин прогріти.