![Борщ по-молдавськи](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.0e8ddf42bb14652eae92a23bfe7a2577.350x350.jpeg)
Борщ по-молдавськи
- 1. Капуста — 120 г.
- 2. Солодкий перець — 60 г.
- 3. Зелений горошок (стручки) — 60 г.
- 4. Буряк — 160 г.
- 5. Корінь селери — 1 шт.
- 6. Корінь пастернаку — 1 шт.
- 7. Корінь петрушки — 20 г.
- 8. Томат-пюре — 10 г.
- 9. Олія — 10 г.
- 10. Оцет (3%) — 30 г.
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- 12. Сметана — 40 г.
- 13. Томатний соус — 20 г.
- 14. Петрушка — за смаком
- 15. Сіль — за смаком
- 16. Кріп — за смаком
- 17. М'ясо (курячі спинки) — 700 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно зварити курячий бульйон. Для цього м'ясо помити. В холодну воду (1 л.) покласти курячі спинки. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні 1,5 години. Потім в кастрюлю покласти нарізаний соломкою буряк, томат-пюре, влити бульйон (500 мл.), оцет та тушкувати на жирі до готовності. Підготувати інгредієнти для приготування борщу: моркву, петрушку, кріп, селеру, пастернак, солокий перець (почистити та порізати соломкою), цибулю - нашинкувати.
Після цього всі продукти перемішати, пасерувати та довести до напівготовності. Стручки зеленого горошку розрізати. В киплячий борщ покласти нашинковану капусту та варити 15 хвилин, додати стручки гороху, варити борщ ще 8 хвилин, потім покласти пасеровані овочі та варити борщ 15 хвилин.
За кілька хвилин до готовності в борщ додати тушкований буряк, томатний соус, посолити та поперчити. При подачі в борщ покласти сметану та посипати дрібно порізаною зеленню.