![Заварне тісто](https://img3.zakaz.ua/upload1873250f50a6313d1edb92f54c26848d.jpg.350x.jpg)
Заварне тісто
- 1. Мука — 95 г.
- 2. Сіль — щіпка
- 3. Вершкове масло — 75 г.
- 4. Яйце — 2 шт.
- 5. Вода — 215 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У каструлю з товстим дном покласти масло і влити 215 мл. води.
Довести до кипіння так, щоб до того моменту, коли вода закипить, масло вже повністю розчинилося.
Коли рідина закипить, всипати відразу все борошно (попередньо просіяне) і зняти каструлю з вогню.
Діючи як можна швидше, добре перемішати тісто дерев'яною ложкою: скоро воно стане густим і буде відставати від країв каструлі. Тісто посолити.
Опустити каструлю на одну третину в миску з холодною водою, щоб охолодити суміш.
Збити в окремому посуді яйця.
Коли суміш охолоне, влити яйця невеликими порціями, не перестаючи збивати. Якщо яйця великі, вам можуть не знадобитися всі - стежте за консистенцією тіста: у готовому вигляді воно має бути еластичним і гладеньким.