![Салат з тунця і фенхеля по-тосканськи](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.47bc1e9b59f2718ce28d2bb8321b6daf.350x350.jpeg)
Салат з тунця і фенхеля по-тосканськи
У самому центрі Італії розташований регіон Тоскана. Як відомо, тосканська кухня - це проста сільська, селянська кухня. Корисні для здоров'я натуральні інгредієнти, які використовуються в приготуванні легких, поживних блюд, - це візитна картка тосканської кухні. Взагалі, обов'язковим елементом будь-якого італійського обіду є свіжі овочі і різноманітні салати, і звичайно ж, середземноморська риба і морепродукти. У салаті з тунця і фенхелю по-тосканськи чудовим чином об'єднуються смаки і аромати - солодкість фенхелю, гіркота цибулі, прянощі селери, які в сукупності лише підкреслюють смак головного інгредієнта - тунця.
- 1. Олія оливкова — 5 ст. л.
- 2. Сік лимонний — 3,5 ст. л.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Перець чорний мелений — за смаком
- 5. Естрагон (листя) — 1,5 ст. л.
- 6. Петрушка — 1,5 ст. л.
- 7. Тунець консервований в олії — 250 г.
- 8. Корінь фенхелю — 0,5 шт.
- 9. Стебло селери — 1,5 шт.
- 10. Цибуля червона — 0,5 шт.
- 11. Перець болгарський — 0,5 шт.
- 12. Суміш салатного листя — 300 г.
- 13. Маслини — 3,5 ст. л.
- 14. Помідори черрі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вилити в миску оливкову олію і лимонний сік, додати сіль, перець, естрагон і петрушку. Перемішати.
Окремо в мисці змішати тунець з подрібненим фенхелем, селерою, цибулею, перемішати. Додати приготовану заправку (залишити трохи заправки).
Листя салату порізати смужками, додати до заправки, яка залишилася.
Викласти на тарілку листя салату в заправці, викласти зверху рибну суміш. Прикрасити нарізаним перцем та маслинами з помідорами.