![Хлібці](https://img2.zakaz.ua/upload.695bc415002540113230c857d50a4f41.350x350.jpg)
Хлібці
- 1. Борошно житнє — 170 г.
- 2. Зерна пшениці — 40 г.
- 3. Кунжут білий — 80 г.
- 4. Сіль — 3 г.
- 5. Коріандр мелений — 3 г.
- 6. Вівсяні пластівці — 130 г.
- 7. Насіння льону — 80 г.
- 8. Насіння соняшника — 120 г.
- 9. Олія — 20 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Залити водою пшеницю та залишити на 8 годин. Коли пшениця постоїть, розмолоти її у блендері, потрохи додаючиводу, щоб краще розмололася. Кунжут та соняшникове насіння підсушити на сковорідці до злегка золотистого кольору. Також підсушити й вівсяні пластівці.
Потім помістити все до миски, а саме: вівсянку, житнє борошно, льон, кунжут, соняшникове насіння, сіль, коріандр та все перемішати. Не забути, що частина (по 1 столовій ложці) кунжуту, насіння льону та насіння соняшника залишити для посипання. Частинами додавати воду (500 мл. всього) та замісити тісто. Тісто повинне бути не твердим, але й не рідким.
Підготувати деко: застелити пергаментним папером та змастити олією. Далі викласти тісто на деко та розрівняти лопаткою. Якщо важко рівняти лопаткою, можна розрівняти тісто руками, змоченими у воді. Присипати насінням соняшника, кунжутом та насінням льону. Відправити в розігріту духовку до 180°C на 15 хвилин.
Потім дістати та розрізати ножем для піцци або звичайним на прямокутні частини. Або будь-які, котрі подобаються. Відправити знову до духовки до готовності (приблизно на 15-20 хвилин). Дістати, охолодити та подавати. Зберігати в щільно закритій ємності.