![Овочева лазанья](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.f7d4fbd18d44c833ac9adf2ed032b103.350x350.jpeg)
Овочева лазанья
- 1. Баклажани — 150 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 300 г.
- 3. Кабачки — 350 г.
- 4. Помідори — 600 г.
- 5. Листи для лазаньї — 12 шт.
- 6. Сир Моцарела — 100 г.
- 7. Томатна паста — 40 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець горошком — за смаком
- 10. Лавровий лист — за смаком
- 11. Молоко — 500 мл.
- 12. Яйця — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити, подрібнити. Викласти цибулю в сковороду, залити склянкою води і тушкувати до випарювання рідини.
Поки цибуля тушкується очистити баклажан і кабачок. Подрібнити. Викласти в сковороду з цибулею, додати сіль і склянку води.
Поки овочі тушкуються, помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку і теж подрібнити. Викласти до інших овочів, додати томатну пасту. Тушкувати до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Для соусу влити в каструлю половину молока, додати лавровий лист, трохи солі і перець горошком. Поставити на водяну баню. Це потрібно, щоб соус не згорнувся.
Яйця злегка збити, змішати з половиною молока. Коли в каструлі все почне закипати, акуратно влити туди молоко з яйцем, постійно помішуючи. Варити до легкого загустіння, не припиняючи мішати. Після цього соус потрібно процідити.
Листи для лазаньї відварити до напівготовності в підсоленій воді.
На дно форми для запікання вилити половину приготованого соусу. Зверху викласти частину листів для лазаньї. На них - половину овочів. Накрити листами. Полити соусом, викласти овочі, що залишились, натерти половину сиру. Викласти останні листи. Посипати сиром, який залишився, натертим на дрібній тертці.
Поставити в духовку на 40 хвилин, температура 150°C.