Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо духовка німецька › Смажена домашня ковбаса
Смажена домашня ковбаса

Смажена домашня ковбаса

Час радянських дефіцитів пройшов. Все пройшло і залишилося далеко в минулому, але наші дідусі та бабусі добре все пам'ятають... В наш час вибір ковбасних виробів приголомшує навіть самого витонченого споживача, не кажучи вже про звичайних покупців. "Так навіщо стояти на кухні і витрачати на неї весь свій вільний, але такий дорогоцінний час?" - запитаєте ви, адже дефіциту ковбаси немає. Повірте, ковбаса, приготована за нашим рецептом, не залишить вас байдужими. Ви будете приголомшені результатом! Аромат нашої ковбаски зігріє ваші серця теплом домашніх печей, біля яких наші бабусі так трепетно ​​готували домашню ковбасу. Отже приступимо.

Кількість порцій 10
Час приготування 210 хв

  1. 1. М'ясо — 1,5 кг.
  2. 2. Сало — 100 г.
  3. 3. Часник — 3 зуб.
  4. 4. Сіль — 30 г.
  5. 5. Перець чорний — 15 г.
  6. 6. Цукор — 0,25 ч. л.
  7. 7. Крохмаль — 1 ст. л.
  8. 8. Вода — 1 ст. л.
  9. 9. Олія рослинна — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку нарізати м'ясо шматочками, сало нарізати кубиками, а часник почистити та роздавити.

  2. М'ясо ретельно перемішати та додати до нього сіль, перець та цукор. Можна насипати трішки крохмалю.

  3. Кишки очистити та промити. Наповнити їх м'ясною сумішшю і зав'язати.

  4. Потім ковбасу підвісити для осідання на 0,5-1 годину. На початку осідання ковбасу колоти тонким шилом або голкою, щоб випустити повітря і щоб оболонка не могла лопнути при термічній обробці.

  5. Після цього ковбасу перенести в духовку розігріту до 200ᵒС та готувати 40-50 хвилин.