![Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"](https://img3.zakaz.ua/upload91102b554ac7db6c10a98138526ec39a.jpg.350x.jpg)
Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"
- 1. Борошно — 220 г
- 2. Цукор — 2 ст. л.
- 3. Вершкове масло — 160 г
- 4. Цукрова пудра — 4 ст. л.
- 5. Вода — 150 мл
- 6. Вершки 20% — 300 мл
- 7. Яйця — 3 шт.
- 8. Ванільний цукор — 10 г
- 9. Желатин — 10 г
- 10. Сухе біле вино — 200 мл
- 11. Малина — 100 г
- 12. Чорна смородина — 100 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти, додати цукор і масло і розтерти в крихту. Влити 3 ст. л. води і готувати тісто, потім поставити його на одну годину в холодильник.
Для приготування крему слід з'єднати в каструлі вершки, половину цукрової пудри, яєчні жовтки, ванільний цукор і борошно. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки крем не загусне. Потім зняти з вогню і час від часу помішувати.
Розігріти духовку до 200⁰С.
Розкатати тісто, укласти його у форму і наколоти виделкою. Далі поставити в холодильник на 15 хвилин.
Поставити в духовку і випікати 20-30 хвилин, дверцята при цьому відкривати не можна, інакше тісто впаде. Готовий корж охолодити.
Желатин замочити в половині склянки холодної води, додати цукрову пудру і вино. Потім прогріти, але не кип'ятити суміш до утворення однорідної маси. Тепер варто масу охолодити.
З форми дістати корж і нанести зверху остиглий крем, красиво викласти ягоди. Залити пиріг приготованим винним желе. Тепер пиріг слід поставити в холодильник на декілька годин.
Як тільки корж просочиться, а желе застигне – пиріг готовий!