![Заливний пиріг-перевертиш із грушами](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.d4cc3bde10a7ea9ed75a691a10572c72.350x350.jpeg)
Заливний пиріг-перевертиш із грушами
- 1. Тверді груші — 6 шт.
- 2. Сметана — 300 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Цукор — 200 г.
- 5. Борошно — 200 г.
- 6. Розпушувач — 1 ст. л.
- 7. Сода — 0,5 ч. л.
- 8. Кориця — 1 ч. л.
- 9. Лимон — 0,5 шт.
- 10. Цукрова пудра — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для тіста, міксером збити яйця з цукром в пишну піну.
Потім додавати, невеликими порціями, сметану, продовжуючи збивати.
Борошно висипати в окрему миску, додати розпушувач, соду і корицю. Все перемішати і потім, помішуючи, порціями ввести в яєчно-сметанну суміш так, щоб маса стала однорідною і без грудочок.
Груші очистити від шкірки, вирізати серцевину і нарізати акуратними часточками.
Видавити з половинки лимона сік і трохи змастити ним дно форми для випічки. Викласти в неї шматочки груші по колу.
Зверху груші обережно залити тістом, щоб не порушити «укладку». Зверху тісто можна присипати невеликою кількістю кориці.
Випікати пиріг у духовці розігрітій до 180°С близько 40 хвилин - до золотисто-коричневого кольору.
Пиріг вийняти з духовки і остудити у формі. Потім перевернути пиріг на блюдо, повністю остудити і зверху посипати цукровою пудрою.