![Класична італійська закуска «Тріо брускет»](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.d85d7cff6fc9fbd7cbb565b939746942.350x350.jpeg)
Класична італійська закуска «Тріо брускет»
Брускети - популярна закуска в Італії. У перекладі це слово означає «обсмажений на вугіллі». В його основі - підсушений або підсмажений шматок хліба, але робити це на вугіллі не обов'язково. Відмінно підійде електрогриль або звичайна сковорідка без масла. Ця закуска швидко готується і подається перед основними стравами. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує приготувати тріо з брускет: із сьомгою і вершковим сиром, з песто з в'ялених томатів і оливковим тапенадом.
- 1. Хліб «Чіабата» — 3 скибочки
- 2. Томати в'ялені — 55г
- 3. Подрібнений пармезан — 35г
- 4. Часник — 18г
- 5. Горішки кедрові — 35г
- 6. Пластинки червоного перцю — 2г
- 7. Листя базиліку — 20г
- 8. Оливки — 180г
- 9. Анчоуси — 50г
- 10. Каперси — 120г
- 11. Петрушка подрібнена — 22г
- 12. Сік лимону — 59г
- 13. Вершковий сир — 55г
- 14. Лосось копчений — 50г
- 15. Філе лосося запечене — 150г
- 16. Білий хрін подрібнений — за смаком
- 17. Кріп — 15г
- 18. Сіль — за смаком
- 19. Чорний перець — за смаком
- 20. Оливкова олія — 115г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготуйте песто з в'ялених томатів. Змішайте в'ялені томати, базилік, пармезан, пластинки червоного перцю, кедрові горішки, базилік, 9 г часнику, 65 г оливкової олії, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера.
Приготуйте тапенад з оливок. Змішайте оливки, 9 г часнику, 54 г лимонного соку, 55 г оливкової олії, анчоуси, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера. Додайте в масу петрушку і каперси.
Запікайте філе лосося протягом 15 хв. Подрібніть в блендері запечений лосось з хріном, 5 г лимонного соку і вершковим сиром, змішайте масу з нарізаним на шматочки копченим лососем і кропом.
Викладіть начинку на 3 шматочки підсушеної чіабати