![Печиво "Апельсинова ніжність"](https://img3.zakaz.ua/uploadf64f5cb1c8d6d62fb2c88aa629452bbe.jpg.350x.jpg)
Печиво "Апельсинова ніжність"
- 1. Мука — 2 ст.
- 2. Масло вершкове — 50 г.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Сметана — 3 ст. л.
- 5. Олія рослинна — 3 ст. л.
- 6. Цукор — в тісто - 80 г. / в начинку - 150 г.
- 7. Сода — 0,5 ч. л.
- 8. Сіль — щіпка
- 9. Апельсин — 1 шт.
- 10. Крохмаль — 1 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло або маргарин розтерти з цукром. Потім додати всі інгредієнти (борошно в останню чергу) і замісити тісто.
Скачати тісто в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.
У цей час підготувати начинку. Апельсин розрізати на шматочки і витягнути кісточки.
Потім збити в блендері разом з цукром і крохмалем.
Готове тісто розрізати на 2 рівні частини.
Тонко розкачати прямокутники.
Зверху викласти начинку. Розрівняти.
Тепер тісто звернути в рулет. Покласти швом вниз.
Рулет розрізати і викласти печиво на деко, застелений пергаментним папером. Те ж саме робити з другою частиною тіста.
Випікати в розігрітій духовці до 180°C градусів 15 хвилин. Дати печиву охолонути і посипати через сито цукровою пудрою.