![Печінковий паштет з вершками](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.f0c301d32b5f583770eaa67f396c5e04.350x350.jpeg)
Печінковий паштет з вершками
На даний момент існує безліч рецептів приготування паштетів з різних продуктів. Адже, паштети готуються з усіх продуктів. Це можуть бути паштети з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але в основному паштети звикли готувати з печінки. Багато хто не люблять печінку в чистому вигляді, а в паштеті печінка дуже добре поєднується. Сьогодні ми будемо пробувати печінковий паштет з вершками. Смак у даного паштету вийде відмінним. Аромат печінки, змішавшись з ароматом вершків вразить вас новизною і ніжністю. До того ж, паштет з печінки дуже корисний. Відомо всім, що печінка рекордсмен за вмістом заліза, тому регулярне споживання продуктів з печінки попереджає анемію.
- 1. Куряча печінка — 500 г.
- 2. Вершки 20-25% — 200 г.
- 3. Цибуля — 150 г.
- 4. Вершкове масло — 100 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Печінку порізати на середні шматочки.
Цибулю дрібно нарізати.
На сковороді розігріти соняшникову олію, викласти печінку і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 2-3 хвилини.
Додати цибулю і смажити все разом протягом 5 хвилин, далі вогонь зменшити і смажити масу протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
Посолити, поперчити. Влити вершки.
Тушкувати 3-4 хвилини до загустіння вершків.
Перекласти печінку у відповідну ємність, додати 50 г. вершкового масла. Подрібнити в блендері.
Викласти паштет у кілька формочок або в одну велику ємність, добре розрівняти верх.
Розтопити 50 г. вершкового масла, налити у форми поверх паштету. Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.