![Хліб з оливками і часником](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.43b1f53388ad6e1817a015b0d578a842.350x350.jpeg)
Хліб з оливками і часником
- 1. Вода — 300 мл.
- 2. Дріжджі сухі — 7 г.
- 3. Борошно пшеничне — 420 г.
- 4. Борошно грубого помелу — 100 г.
- 5. Апельсиновий сік — 75 мл.
- 6. Маслинова олія — 4 ст. л.
- 7. Сіль — 10 мг.
- 8. Часник — 3 гол.
- 9. Оливки — 10 шт.
- 10. Оцет бальзамічний — 1 ст. л.
- 11. Цукровий пісок — 3 ст. л.
- 12. Листя розмарину — пучок
- 13. Морська сіль — 1 ч. л.
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску просіяти борошно. Розвести водою дріжджі і дати їм піднятися. Потім влити їх у борошно, а також теплу кип'ячену воду. Розмішати все. Залишити на 1,5 години.
Додати в тісто, що піднялося, свіжовичавлений апельсиновий сік, пшениче і грубого помелу борошно. Ретельно вимісити.
Додати в отримане повітряне тісто 1 ч. л. маслинової олії, і прийнятися знову ретельно розминати його. Миску з тістом обтягнути харчовою плівкою. Залишити на 45 хвилин.
Узяти глибоку сковороду. Розігріти її. Додати туди 1 ст. л. маслинової олії. Всипати раніше рубаний часник. Влити до нього 2 ст. л. води, цукор, бальзамічний оцет, сіль, чорний мелений перець, порізані на частини оливки і подрібнене листя розмарину.
Тушкувати близько 5 хвилин на маленькому вогні. Відставити. Дати остигнути. Розкачати тісто в пласт. Начинити його начинкою. Зробити з тіста конвертик і накрити його вологою бавовняною тканиною. Залишити на 30 хвилин.
Деко змастити маслиновою олією. Викласти на нього "відпочиле" тісто з начинкою. Оглянути краї перед випічкою - прищипнути, якщо десь помітні від'єднання.
Відправити випікати хліб при температурі 250ºС на 5 хвилин, потім при температурі до 180ºС близько 40 хвилин.