![Простий сирний пиріг](https://img2.zakaz.ua/uploade7434da7b4229762ce77b58c1e3c3481.jpg.350x.jpg)
Простий сирний пиріг
- 1. Борошно — 1,5 склянки
- 2. Цукор — 1 склянка
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Розпушувач — 1ч. л.
- 5. Сир домашній — 500 г.
- 6. Сметана — 1 склянка
- 7. Яйця — 3 шт.
- 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
- 9. Родзинки (за бажанням) — 50 г.
- 10. Цукати (за бажанням) — 50 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім з'єднати з половиною склянки цукру і розтерти.
Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти все в миску з маслом і цукром.
Перемішати все руками до тих пір, поки не утвориться борошняна крихта.
Сир пропустити через сито або розтерти блендером до пастоподібного стану.
Додати сметану, перемішати.
Білки відокремити від жовтків. Білки покласти в холодильник, а до жовтків додати сир та сметану та ще раз все добре розтерти.
Охолоджені білки збити з цукром у таку густу піну, щоб при нахилі миски вони не виливалися.
З'єднати білки з сирною масою і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку, щоб білки не осіли.
Якщо використовуються цукати або родзинки, додати їх у начинку. Родзинки попередньо потрібно замочити в окропідо набухання, цукати нарізати на дрібні шматочки.
Духовку розігріти до 180°С.
У форму (можна також використовувати деко) насипати шар борошняної крихти, залишивши 1/3 тіста.
На крихту викласти сирну начинку.
Зверху знову присипати крихтою, що залишилася, рівномірно розподіливши її.
Випікати в розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин.