![Печеня по-київськи](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.d9f3d1431a64f96ddb8c17b3c5650f17.350x350.jpeg)
Печеня по-київськи
Рецептів печені існує значна безліч, але всіх їх об'єднує одне - обробка м'яса жаром або, просто-напросто, смаження. Ця страва широко поширена в багатьох країнах світу, має давню історію і нерідко входила в меню царських бенкетів. Печеня по-київськи - ситне блюдо, що володіє насиченим смаком і ароматом. Процес приготування не складний. Найчастіше готується в керамічних горщиках, але можна готувати і в звичайному посуді, подається на стіл гарячим. Добре підходить, як на обід, так і на вечерю. Особливий ніжний вершковий смак цьому блюду надають гриби зі сметаною і вершками.
- 1. Свинина — 250 г.
- 2. Морква — 1 шт.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Картопля — 3 шт.
- 5. Печериці — 100 г.
- 6. Відварені білі гриби — 70 г.
- 7. Відвар з білих сушених грибів — 100 мл.
- 8. Оливкова олія — за смаком
- 9. Зелена цибуля — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- 12. Сметана — за смаком
- 13. Вершки — 100 мл.
- 14. Борошно — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати тонкими шматочками, посолити і поперчити. Обваляти в борошні. Обсмажити м'ясо на оливковій олії до готовності.
Картоплю нарізати часточками і обсмажити у фритюрі.
Моркву нарізати кубиками, цибулю - півкільцями, білі гриби - великими шматочками, шампіньйони - пластинками.
Обсмажити овочі на оливковій олії. Додати смажену картоплю і м'ясо, відвар з білих сушених грибів, і тушкувати все разом 10 хвилин.
Заправити печеню вершками, посипати зеленою цибулею і покласти ложку сметани.
Запікати в духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°С.