Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка російська весна › Сардельки з беконом
Сардельки з беконом

Сардельки з беконом

Із зовсім банальних продуктів можна зробити неймовірно смачну і ситну страву таку як сардельки з беконом. Сардельки дуже популярна в нашому житті їжа. Усі люблять сардельки. А як вони нас виручають, тому що в умовах сучасного життя у нас зовсім немає часу на стояння біля плити, а з сардельок можна зробити досить смачні страви за короткий проміжок часу. І дійсно, існує безліч страв з сардельок. Але хочемо вам дати ще один прекрасний рецепт, який вам сподіваємося, що дуже сподобається. Виходить неймовірно смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. У гарячому вигляді страву можна подавати з гарніром, а в холодному можна різати сардельки кільцями і подавати, як закуску.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сарделька — 5 шт.
  2. 2. Сир твердий — 150 г.
  3. 3. Бекон — 200 г.
  4. 4. Олія — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати сардельку вздовж. Тим, хто не полюбляє їсти сардельку зі шкірочкою, потрібно її зняти використовуючи отриманий надріз. Нарізати сир таким чином, щоб він повністю поміщався в отриманому розрізі в сардельці.

  2. Вкласти попередньо розрізаний сир в надрізи сардельок. На цьому етапі знадобляться довгі шматочки бекону. Для того, щоб бекон не розвертався, потрібно просунути один край бекону в надріз сардельки.

  3. Далі обернути беконом сардельку. Якщо сарделька велика, можна використовувати 2-3 шматка бекону. Щоб бекон не розкручувався сардельки можна скріпити дерев'яними зубочистками або постаратися просунути край бекону в надріз сардельки. Отримані сардельки покласти на деко, попередньо змащене невеликою кількістю олії. Запікати в духовці при температурі 200ºC, приблизно 20-30 хвилин до появи золотистої скоринки на сирі та сардельках.