Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий соус осінь › Соус із авокадо до риби
Соус із авокадо до риби

Соус із авокадо до риби

Мексиканці використовують цей корисний для організму фрукт для приготування різноманітних соусів, які можна подавати до будь-яких продуктів: м'яса, риби, хлібу і грінок. Соус з авокадо прекрасно урізноманітне Ваше меню. З інгредієнтами можна експериментувати, покладаючись на свій смак. Замість лимона підійде і лайм. Кількість кислоти можна зменшити, замінивши цілий плід половинкою або навіть декількома часточками. Складові соусу збивають блендером, але можливо і просто розім'яти виделкою. Але після блендера він виходить більш повітряним і однорідним. Цей ніжний і вишуканий соус чудово підходить до різних видів риби: до сьомги, горбуші, лосося та інших морепродуктів.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Авокадо — 2 шт.
  2. 2. Лимон — 1 шт.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Сметана — 300 мл.
  5. 5. Чорний мелений перець — за смаком
  6. 6. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Авокадо промити під водою і очистити їх від шкірки. Також видалити з них кісточки.

  2. Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.

  3. Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в пюре.

  4. Додати акуратно сметану, посолити і поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.