Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка російська осінь › Омлет із грибами і м'ясним фаршем
Омлет із грибами і м'ясним фаршем

Омлет із грибами і м'ясним фаршем

Із задоволенням представляємо вам прекрасну страву - це омлет із грибами і м'ясним фаршем. Відмінна і смачна страва стане прекрасним рішенням проблеми сніданку. Страва дуже ситна і корисна. Вона здивує вас своїм насиченим і незвичайним смаком. Після такого ситного сніданку ви будете сповнені сил та енергії. Ваш організм буде готовий на нові звершення з самого ранку. Але знову ж таки ця страва для тих, хто з ранку любить добре поснідати, що, до речі, дуже правильно. Ну а для любителів легких сніданків, дана страва стане відмінною вечерею.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яйця — 5 шт.
  2. 2. М'ясний фарш — 300 г.
  3. 3. Гриби — 300 г.
  4. 4. Молоко — 100 мл.
  5. 5. Борошно — 2 ст. л.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Сметана — 3 ст. л.
  8. 8. Часник — 1 зубчик
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з молоком, ввести потроху борошно, розмішати.

  2. Додати фарш, посолити, поперчити. Перемішати. З отриманої суміші на розігрітій сковорідці підсмажити тонкі омлети.

  3. Обсмажити гриби з цибулею. Отриману суміш викласти на кожен омлет. Загорнути в рулети, помістити у форму для запікання.

  4. Приготувати соус з подрібненого часнику зі сметаною. Змастити соусом кожен рулетик і поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 150°С.